The Bio… NL

BOOKINGS: djnickydrummond@live.com

dutch-flag-icon  Nicky Drummond is een Britse DJ uit Newcastle upon Tyne, die tegenwoordig in Amsterdam woont. Zij staat al sinds 1998 achter de draaitafels, leerde het DJ-vak vanaf haar achttiende met vinyl en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een echte allrounder, zowel wat betreft stijlen als technieken.

Nicky heeft jarenlange ervaring opgedaan in clubs en bars, maar draaide ook veel op bedrijfsfeesten, bruiloften en andersoortige feesten in Engeland en weet altijd een sfeer te creëren die het publiek op de dansvloer zal krijgen. Deze blonde dame mixt elke set live, zodat ze zich kan aanpassen aan welke groep dan ook.

Ze is vooral bekend als resident DJ van Lfest, het grootste vrouwenfestival van Groot-Brittanië en organiseerde jarenlang haar eigen succesvolle clubnight in Noordoost Engeland. In 2016 draaide Drummond op een festival in Griekenland, waar ze niet alleen verschillende buitenoptredens verzorgde, maar ook de Silent Disco organiseerde.

Nicky is een flexibele DJ die zich te allen tijde kan aanpassen aan wat er nodig is op een avond. Bent u op zoek naar een DJ voor uw club of bar? Of voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Nicky Drummond heeft de kennis, professionaliteit én het charisma om uw feestelijke gelegenheid tot een groot succes te maken.

Stijlen: funky/disco/vocal/club/tech/prog house, commercial charts, decades, remixes.

Setlijsten voor privé gelegenheden kunnen volledig in overleg worden aangepast aan specifieke muzikale wensen.